Ep. 2 – Whole Earth Organic Sparkling Cola

¡Hola Amigos!
¿Dónde está el baño?
Här kommer Läskigt med Jahob och Christobal – EP 2

Vi här på läskigt hoppas ni haft en bra vecka och att ni lyssnat och läst om förra veckans episod om den giftigt ajaxblåa läsken Jones Bubblegum som fick slutbetyget 2,5 av 7 på vår alldeles egna Godwynskala!

Från kemiskt bubbelgum går vi denna veckan över till ekologisk cola!
Och inte vilken som helst utan Whole Earth’s Organic Sparkling Cola.

Whole Earth’s läsk hittade vi på Ica (Ja, vi köper all vår läsk från Ica 😉 ) i den vanliga läskhyllan. Vilket vi tyckte var trevligt då det annars inte finns särskilt mycket ekologisk läsk där annars.
Det var just att den var ekologisk och även den stilrena burken i vitt och rött som fångade våra ögon.
Whole Earth är ett företag som funnits sedan 1867. Det var i London som de två bröderna Craig och Greg Sams öppnade en ekologisk och vegetarisk restaurang kallad ”Seeds”. Restaurangen med dess ”planetvänliga” tänk blev en stor hit och utifrån det skapade de sedan märket Whole Earth, som gav Storbritannien sitt första paket helt ekologiska frukostflingor.
Läsken från Whole Earth är bara en liten liten del av alla produkter som finns att köpa.

”We believe that the best things in the world are perfect just as Mother Nature made them – like a rugged landscape or a box of wonky, home grown veg. They might be a bit rough around the edges, but that’s what makes them beautiful. ”
Det här fina citatet lyckas verkligen få in känslan av vad de båda bröderna ville förmedla med både sin restaurang och Whole Earth som märke och produkt.
Om ni vill läsa mer om läsken eller andra produkter från Whole Earth kan ni göra det här: http://wholeearthfoods.com/

Vår gemensamma åsikt om denna läsken däremot blev inte jättehög. Produkten uppskattas, då den är ekologisk, men smaken för oss var lite för fruktig och vattnig för att vara en cola (då vi tyvärr jämför alldeles för mycket med vår älskade Red Giant.)
Den funkar dock bra som blannvann och hade funkat på en fin middag då läsken ser otrolig snygg ut i glas! Vårt gemensamma betyg blev därför en 3.a på Godwynskalan.

Godwynskala 3

Ha det fint! Gör er en drink på Whole Earth’s Sparkling cola vettja! 😉
¡Adiós!

Lämna en kommentar